Upoznajte se sa Kreativnim Kursem Gitare u Knjaževcu!

Dođite na prvi besplatni čas Kreativnog Kursa Gitare u Knjaževcu. Svi zainteresovani budući gitaristi imaće priliku da u ponedeljak i četvrtak, 24. i 27. oktobra u 19:00 časova upoznaju sa nastavnim planom, programom i aktivnostima Kreativnog Kursa Gitare

Dom Kulture Knjaževac u saradnji sa Guitar Art Festivalom, sada već tradicionalno, organizuje promociju Kreativnog Kursa Gitare u Knjaževcu. Svi zainteresovani budući gitaristi imaće priliku da prisustvuju prvom besplatnom času Kreativnog Kursa Gitare koji će se održati u ponedeljak i ćetvrtak, 24. i 27. oktobra u 19:00 časova u velikoj sali Doma kulture Knjaževac.

Profesor gitare Mladen Milojković održaće grupni promo čas za sve prisutne, kao što će ih i informisati o planu, programu i aktivnostima koje očekuju naše polaznike.

Ovo je idealan događaj za sve one koji žele da probaju da sviraju gitaru, ali i gitaristima koji žele da prodube i unaprede svoje sviranje.

Dođite da zajedno sviramo!

Gitara za Sve!

Mladen Milojković je master muzički umetnik Fakulteta umetnosti Univerziteta u  Nišu (odsek gitara) u klsi prof. Vesne Petković. Uporedo sa osnovnom školom „Dimitrije Todorović Kaplar“, u Knjaževcu, završava Nižu muzičku školu u klasi nastavnika Dragana Ilića. Srednju muzičku školu završava u Negotinu u klasi prof. gitare Dragana Daneskovića.

Tokom školovanja učestvuje na brojnim takmičenjima, kako u zemlji tako i u inostranstvu, kao solista i u kamernim sastavima. Nastupa na brojnim manifestacijama kao solista, u triju gitara (Bojan Stević, Miloš Đorđević), u duu „Stringendo“ violina (Snežana Ivković) i  gitara. Tokom studija učestvovao je u organizaciji festivala klasične gitare u Nišu „Naisus guitar fest“, a od 2015. je u organizaciji „Guitar art fesivala“ u Beogradu i 2016. „Sumer guitar art fesivala“ u Herceg Novom. Od 2007. radi kao nastavnik gitare u osnovnoj muzičkoj školi „Predrag Milošević“ u Knjaževcu, gde broji dosta nagrada sa učenicima gitare i vodi Kreativni Kurs Gitare u Knjaževcu.