Specijalna ponuda za učesnike Guitar Art Festivala

Zašto treba da iskoristite specijalni popust za učešće na 18. Guitar Art Festivalu?

Specijalna ponuda podrazumeva pasivno učešće za sve učesnike iz bivših Republika Jugoslavije, a specijalna kotizacija podrazumeva 50e za đake nižih i 80e za đake Srednjih muzičkih škola, studente i profesore.

Pasivno učešće na Guitar Art Festivalu podrazumeva:

1. Karte za 12 koncerata na 18. Guitar Art Festivalu - Prodajna vrednost karata iznosi 75e, a naši učesnici tradicionalno dobijaju najbolja mesta.

2. World Guitar Orchestra - Svi učesnici festivala biće članovi World Guitar Orchestra. Orkestar će tokom festivala imati 4 probe u trajanju od dva sata, a probe će voditi profesor Tomasa Oferman. Takođe, pored navedenog Orkestar će imati i nastup na svečanom zatvaranju festivala 25. marta.

3. Guitar Art Pass - Učesnici festivala dobiće Pass koji im omogućava pristup i slušanje na više od 300 master radionica i predavanja.

4. Agustin Barrios Project - dokumentarni film i predavanje koje će voditi Carlos Salcedo o životu i radu velikog kompozitora.

Ukoliko kandidat želi da se takmiči ili pohađa 3 individualna časa, dodatna kotizacija iznosi od 30 do 80 evra za takmičenje (u zavisnosti od kategorije kojoj kandidat pripada), kao i 60 evra za 3 časa!

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas na 011 220 62 44 ili putem mejla: office@gaf.rs .

Očekujemo vas!
Vaš Guitar Art Festival

 

Video

Guitar Art Festival 2016