Kreativni Kurs Gitare organizuje promo čas za sve buduće gitariste!

Organizujemo nove grupe Kreativnog Kursa Gitare za decu i odrasle u Beogradu! Dodjite na besplatan promo čas i konsultacije u petak, 28. aprila u 20.00 časova u Sava Centaru i počnite da svirate najpopularniji instrumet na svetu!

Zbog velikog interesovanja Kreativni Kurs Gitare organizuje i upisni aprilski rok! Svi zainteresovani budući gitaristi mogu da dodju na besplatan promo čas i konsultacije u petak, 28. aprila u 20.00 časova u Sava Centaru (kancelarije Guitar Art Festivala).

Pored početnih kurseva za decu i odrasle, organizujemo i napredne kurseve akustične, bas i električne gitare. Da biste postali deo najveće škole gitare u Srbiji potreban je samo jedan jako važan preduslov, a to je da imate veliku ljubav prema gitari i dobroj muzici. Mi garantujemo da ćete svirati svoje omiljene pesme vrlo brzo, jer kod nas svako prosvira! 

Časovi gitare održavaju se dva puta nedeljno u trajanju od 55 minuta u okviru grupne nastave (od 6 do 10 učenika). Svaki polaznik dobija udžbenik KKG, kao i mogućnost posećivanja koncerata i radionica vezanih za gitaru. Polaznici koji nemaju svoj instrument imaju mogućnost da po povoljnim cenama iznajme gitaru. Mesečni troškovi pohađanja Kreativnog Kursa Gitare iznose 5.000 dinara.  

Učite od najboljih! Naši profesori u Beogradu su Boško Radojković, Bojan Ivanovski i Lazar Ostojić. Izaberite grupu, profesora i modul i počnite da svirate gitaru! #GitaraZaSve

 

 

 

Video

Bojan Ivanovski Jobby - profesor električne gitare