Koncert Kreativnog Kursa Gitare u Beogradu!

Dođite na koncert u okviru koga će se predstaviti više od 80 gitarista u jednoj od najlepših bašta Beograda!

Kreativni Kurs Gitare održaće koncert u nedelju, 11. juna u 12.00 časova u bašti Kuće kralja Petra I. Na koncertu će nastupati preko 80 gitarista, koji će svirati najveće rok hitove, zatim jazz standarde i najpopularnija dela klasične muzike. Ulaz na koncert je besplatan!

Statistika govori da je svaki drugi čovek na planeti, u nekom periodu svog života, želeo da nauči da svira gitaru! Zbog toga za posetioce koji nisu polaznici Kreativnog Kurs Gitare biće organizovana radionica KLASIČNE, AKUSTIČNE, BAS i ELEKTRIČNE gitare.

Svi posetioci imaće priliku da prisustvuju i stručnom vođenju kroz Kuću kralja Petra I, u okviru koga će saznati sve o istoriji ove kuće. Pozivamo vas da nam se pridružite na koncertu Kreativnog Kursa Gitare u najlepšoj bašti u gradu!

 

Svi zainteresovani budući polaznici Kreativnog Kursa Gitare imaće mogućnost da se u nedelju upoznaju sa nastavnim planom i programom za decu i odrasle. Takođe, imaće mogućnost da se upišu na kurs 2017 / 2018. po posebnim uslovima.

Naši kursevi gitare namenjeni su potpunim početnicima, ali i gitaristima koji žele da prodube i unaprede svoje sviranje. Grupe se formiraju prema uzrastu (deca i odrasli), kao i prema nivou iskustva i znanja polaznika (osnovni i napredni kursevi).

Kreativni Kursa Gitare prati kalendar školske godine, što znači da se program odvija u vremenskom intervalu od septembra, a završava tokom juna. Polaznici se kursu mogu priključiti tokom cele godine, pošto se upis za nove grupe konstantno organizuje.

 

Video

Kreativni Kurs Gitare