Kreativni Kurs Gitare organizuje oktobarski upis za decu i odrasle na dve lokacije!

Da li znate da je gitara najpopularniji instrument na svetu? Budi gitarista i deo najveće i najkretivnije škole gitare!

Guitar Art Festival već 5 godina u Beogradu organizuje Kreativni Kurs KLASIČNE, AKUSTIČNE, ELEKTRIČNE i BAS gitare, sa ciljem da omogući standardizovanu i metodološki inovativnu muzičku edukaciju za decu i odrasle.

Kreativni Kurs Gitare počinje sa radom 9. oktobra na dve nove lokacije: Novi Beograd – kompleks West 65 (Omladinskih brigada 86) i Dedinje (Serdar Jola 11). Sve dodatne informacije o školi gitare i promo časovima možete dobiti putem telefona 064 1956921 i 011 2662020, kao i putem mejl adrese kurs@gaf.rs.

Nastava je namenjena potpunim početnicima, ali i gitaristima koji žele da prodube i unaprede svoje sviranje. Grupe se formiraju prema uzrastu, kao i prema nivou iskustva i znanja polaznika (osnovni i napredni kursevi).

Kreativni Kursa Gitare prati kalendar školske godine, što znači da se program odvija u vremenskom intervalu od septembra, a završava tokom juna. Polaznici se kursu mogu priključiti tokom cele godine, pošto se upis za nove grupe konstantno organizuje.

Opšte informacije o Kreativnom Kursu Gitare

66 časova gitare. (Časovi se održavaju dva puta nedeljno u ukupnom trajanju od 60 minuta).

8 radionica teorije muzike. (Radionice teorije muzike organizuju se svake poslednje subote u mesecu) .

8 radionica pevanja i predavanja Rock & Roll. (Radionice hora, kao i predavanje poznatih ličnosti iz sveta muzike organizuju se jednom mesečno, preko vikenda)

8 časova dodatne nastave. (Dodatni časovi se organizuju jednom mesečno u cilju da svaki polaznik ima mogućnost da nadoknadi izgubljene časove, a oni se organizuju svake poslednje subote u mesecu).

2 velika koncerta Kreativnog Kurs Gitare.  (Novogodišnji i završni nastup plaznika).

Guitar Art Festival (Polaznici tokom martovskog Guitar Art Festivala imaju organizovane predavanja kod najvećih gitarista sveta, radionice, posete večernjem koncertu festivala i svoj KKG koncert).

Jednodnevna ekskurzija - jun (Do sada smo organizovali uspešne ekskurzije i koncerte na Gitarijadi Zaječar i u Loznici. i ove sezone okupićemo polaznike iz Beograda i 10 gradova Srbije i organizovati zajedničku ekskurziju sa koncertom i posetom gradu sa umetničkim i istorijskim znamenitostima).

Za sve informacije i sugestije stojimo vam na raspolaganju putem telefona: 064 1956921 i 011 2662020, kao i putem mejl adrese: kurs@gaf.rs.

Video

Kreativni Kurs Gitare