Guitar Art organizuje školu gitare

Guitar Art Festival već 5 godina u Beogradu organizuje Kreativni Kurs KLASIČNE, AKUSTIČNE, ELEKTRIČNE i BAS gitare, sa ciljem da omogući standardizovanu i metodološki inovativnu muzičku edukaciju za decu i odrasle.

Kreativni Kurs Gitare počinje sa radom 9. oktobra na dve nove lokacije: Novi Beograd – kompleks West 65 (Omladinskih brigada 86) i Dedinje (Serdar Jola 11). Sve dodatne informacije o školi gitare i promo časovima možete dobiti putem telefona 064 1956921011 2662020, kao i putem mejl adrese kurs@gaf.rs.

 

Kroz dugogodišnje iskustvo Guitar Art Festivala, kao i saradnju sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i sa prestižnom američkom Džejkobs muzičkom školom Univerziteta u Indijani, stvorili smo metode nastave i rada koje su potvrđene kao veoma uspešne i interaktivne.

Nastava je namenjena potpunim početnicima, ali i gitaristima koji žele da prodube i unaprede svoje sviranje. Grupe se formiraju prema uzrastu, kao i prema nivou iskustva i znanja polaznika (osnovni i napredni kursevi).

Kreativni Kursa Gitare prati kalendar školske godine, što znači da se program odvija u vremenskom intervalu od septembra, a završava tokom juna. Polaznici se kursu mogu priključiti tokom cele godine, pošto se upis za nove grupe konstantno organizuje.

 

 

Video

Kreativni Kurs Gitare