Upoznajte se sa Kreativnim Kursem Gitare u Bijeljini

Svi zainteresovani budući gitaristi imaće priliku da se po prvi put u Bijeljini upoznaju sa nastavnim planom, programom, aktivnostima i profesorima Kreativnog Kursa Gitare.

Centar za kulturu Semberija u saradnji sa Guitar Art Festivalom, organizuje promociju Kreativnog Kursa Gitare u Bijeljini. Svi zainteresovani budući gitaristi od 7 do 77 godina, imaće priliku da prisustvuju prvom besplatnom času i koncertu gitarista kursa iz Loznice.

Za sve dodatne informacije o Kreativnom Kursu Gitare, kao i za prijavljivanje za promo čas u Bijeljini stojimo vam na raspolaganju putem telefona: 065 860280 i email adrese: kurs@gaf.rs.

Profesorka gitare Milica Ivanović održaće grupni promo čas za sve prisutne, kao što će ih i informisati o planu, programu i aktivnostima koje očekuju naše polaznike.

Ovo je idealan događaj za sve one koji žele da probaju da sviraju gitaru, ali i gitaristima koji žele da prodube i unaprede svoje sviranje.

Opšte informacije o Kreativnom Kurs Gitare u Bjeljini:

Školska godina počinjeu oktobru, a završava se krajem juna. U navedenom periodu Kreativni Kurs Gitare će organizovati i održati:

66 časova gitare. (Časovi se održavaju dva puta nedeljno u ukupnom trajanju sa pripremom 60 minuta).

8 radionica muzike i dodatne nastave. (Radionice muzike i časovi dodatne nastave organizuju se u dogovoru sa profesorom, jednom mesečno u cilju da svaki polaznik ima mogućnost da nadoknadi izgubljene časove i unapredi svoje znanje).

2 velika koncerta Kreativnog Kurs Gitare. (Novogodišnji i završni nastup u junu).

Guitar Art Festival – Beograd, mart 2018. (Celodnevni program posvećen polaznicima kursa kroz: predavanja, nastupe i posete koncertima festivala).

Jednodnevna ekskurzija Kreativnog Kursa Gitare. (Do sada smo uspešno organizovali zajedničke ekskurzije i koncerte naših polaznika na Zaječarskoj Gitarijadi i u Loznici. Za sledeću sezonu planirana je ekskurzija i koncert u nekom gradu Srbije, sa razgledanjem i posetom istorijskih znamenitosti).

Pored gore navedenog redovnog programa, polaznicima nudimo, u skladu sa mogućnostima,  rekreativnu nastavu i Kreativni Kurs Gitare u Herceg Novom na Guitar Art Summer Festu (15-20. avgust 2018.).