Dulse Ponteš najavila koncert pun emocija

Portugalska diva Dulse Ponteš danas je održala konferenciju za novinare na kojoj je najavila svoj prvi koncert u Beogradu koji će se održati u sredu, 18. aprila u 20.00 časova u Sava centru.

Na koferenciji za novinare održanoj u hotelu Radisson Blu Old Mill obratila se umetnica Dulse Ponteš, direktor festivala Boško Radojković i savetnica Ambasade Portugala u Srbiji Grasa Kosta Masedo.

Dulse Ponteš izjavila je da će ovaj koncert biti drugačiji i pun emocija, te da se ona uvek potpuno preda publici i da nikad unapred ne sprema svoje nastupe. Pevačica dalje navodi da se veoma raduje susretu sa beogradskom publikom i poručuje im da će za nju ovaj koncert biti poseban i veoma intenzivan.

Dulse Ponteš trebalo je da nastupi 20. marta u okviru 19. Erste Guitar Art Festivala, ali je pevačica zbog teške porodnične situacije bila primorana da otkaže koncert.

Ulaznice za ovaj koncert po cenama od 1490 do 3290 dinara, dostupne su na blagajni Sava centra i svim drugim prodajnim mestima u mreži Eventim.rs.

 

Video

Dulce Pontes "Meu Amor sem Aranjuez"