Gitaristi Kreativnog Kursa Gitare održaće veliki koncert u Smederevu

Guitar Art Festival u saradnji sa Centrom za kulturu Smederevo organizuje koncert na kome će nastupiti 100 gitarista Kreativnog Kursa Gitare iz 8 gradova Srbije, kao i jedan od najsvestranijih gitarista nove generacije Bojan Ivanovski Joby. Ovim koncertom dve navedene institucije nastavljaju uspešnu saradnju koja traje već godinama.

Veliki koncert Kreativnog Kursa Gitare održaće se u nedelju, 17. juna u 19 časova na glavnom gradskom trgu u Smederevu. Na koncertu će nastupiti 100 gitarista iz Beograda, Loznice, Bjeljine, Valjeva, Majdanpeka, Kruševca, Kovina i naravno Smedereva. Gitaristi će svirati neke od najvećih rok i pop hitova, zatim jazz i bossa nova standarde, kao i najpopularnija dela klasične muzike. Publici će se zatim predstaviti jedan od najsvestranijih gitarista u regionu Bojan Ivanovski Joby, koji će održati koncert na kome će predstaviti projekat “A whole new world”.

Nakon velikih koncert u Zaječaru i Loznici, ove godine svi gitaristi Kreativnog Kursa Gitare imaju priliku da nastupaju u Smederevu, kao i da se upoznaju sa velikom istorijom i kulturom grada.

Udruženi nastavljamo da širimo misiju “Gitara za sve”!

Video

J O B Y - Voodoo People