Back to School Party

Ne propustite priliku da posetite veliku žurku povodom početka nove školske godine, koja će održati se u nedelju, 2. septembra od 12.00 do 17.00 časova na trgu Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade. Ulaz je slobodan!

Back to School Party spaja zabavu i uživanje! Biće to prilika da se svi dobro zabave pred početak nove školske godine, uz odličan koncertni program, kreativne radionice i interaktivnu animaciju dece. Posebni pokloni i vaučeri očekuju posetioce manifestacije. Dođite da zajedno obeležimo kraj letnjeg rasusta i proslavimo početak nove školske godine u najboljem raspoloženju!

U okviru Back to School Party  programa posetioci mogu da rezervišu mesto u baru OMB Lounge ili bukiraju porodični ručak u restoranu OMB Larder. Kontakt telefon za rezervacije i dodatne informacije: +381 11 6357 359

Koncertni program

12.00 – ZaBeat Band

Nastup jednog od najpoznatijih klupskih bendova u Beogradu, koji je stekao velike simpatije, kako mlađe tako i starije publike. Autentični zvuk koji ovaj bend neguje je kolaž različitih muzičkih pravaca koji energično miksuju dve akustične gitare - Stefan MIloradović i Predrag Zlatić, vokal i perkusije Miloš Nikolić.

12.30 – BeoBalet dečiji hor

Najpoznatije dečije pesme i domaće pop hitove izvešće BeoBalet hor uz instrumentalnu pratnju.

12.45 – Anja Živanov “Mini koncert – Čarobna balerina”

Poznate baletske varijacije iz kultnih klasičnih baleta odigraće talentovana Andrijana Živanov.

13.00 – Kreativni Kurs Gitare

Specijalan nastup gitarista Kreativnog Kursa Gitare koji će svirati najveće rock & pop hitove, kao i kompozicije klasične muzike!

14.00 – BeoBalet

Sekvence najomiljenijeg klasičnog baleta za decu - Pepeljuga izvešće pedivne balerina.

14.30 – ZaBeat Band

Energičan jednočasnovni nastup poznatog benda.

Edukativne radionice

13.30 – Radisson Collection zdravi obroci i užine za decu

Šef kuhinje Radisson Collection hotela predstaviće zanimljive ideje kako da napravite ukusne zdrave obroke i užine! Ne propustite primerak Radisson Collection kulinarskog vodiča za organizaciju 5 zdravih obroka i užina za decu tokom radne nedelje!

Kreativne radionice

12.00 - 17.00

Nauči svoj prvi akord na gitari

Posetioci mogu da se upoznaju i oprobaju sa klasičnom, akustičnom, bas ili električnom gitarom! Profesori Kreativnog Kursa Gitare pokazaće početnicima prve akorde, a onim naprednim gitaristima pokazaće trikove na licu mesta. 

Prvi baletski koraci

Devojčice će naučiti svoje prve baletske korake, ali će otkriti i čaroban svet princeza i vila. Nastavnice baleta spremile su brojna iznenadjenja i igrice za decu.

Mali umetnici

Mnogobrojne igrice za decu gde će se u jednom delu deca upoznavati sa likovnom i primenjenom umetnošću, a u drugom sa opštom muzičkom kulturom i različitim muzičkim formama.

 

Interaktivna animacija

15.00 – 16.00

Animacija starije dece 

  • Potraga za azbukom, abecedom i alfabetom
  • Trka sa knjigama
  • Lopta – upoznaj prijatelja
  • School Snowball Fight

Animacija mlađe dece 

  • Minut za pobedu
  • Back to School I Spy
  • Face painting
  • Balon modeling

Ne propustite priliku da posetite “Back to School Party” na trgu Radisson Collection Hotela. Biće to prilika da se svi dobro zabave pred početak nove školske godine, kao i mogućnost da uživate u baru OMB Lounge ili restoranu OMB Larder.  

Događaj organizuju Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, Guitar Art Festival – Kreativni Kurs Gitare i BeoCentar – BeoBalet