Gitarska žurka u Loznici!

Kreativni Kurs Gitare i BeoBalet prave veliku žurku 1. septembra u Loznici povodom početka nove školske godine!

Ne propustite priliku da posetite veliku žurku povodom početka nove školske godine, koja će održati se subotu, 1. septembra od 18.00 do 21.00 časa na platou ispred Vukovog Doma kulture u Loznici

Biće to prilika da se svi dobro zabave pred početak nove školske godine, uz odličan koncertni program, kreativne radionice i interaktivnu animaciju dece. Dođite da zajedno obeležimo kraj letnjeg rasusta i proslavimo početak nove školske godine u najboljem raspoloženju!

Koncertni program

19.00 – BeoBalet Loznica

Sekvence omiljenog bajkovitog klasičnog baleta za decu “Pepeljuga” izvešće pedivne balerine BeoBaleta iz Loznice.

18.45 – Anja Živanov “Mini koncert – Čarobna balerina”

Najpoznatje baletske varijacije iz kultnih klasičnih baleta odigraće talentovana Anja Živanov. Ne proputite mali baletski spektakl velike balerine!

19.00 – Kreativni Kurs Gitare Loznica

Specijalan nastup gitarista Kreativnog Kursa Gitare iz Loznice koji će svirati najveće rock & pop hitove, kao i kompozicije klasične muzike!

20.00 – Bojan Ivanovski J O B Y  - koncert “Fingerstyle guitar”.

Bojan Ivanovski je jedan od najsvestranijih gitarista koji je karijeru započeo kao klasičan gitarista, u Muzičkoj školi „Josip Slavenski” u Beogradu gde je u klasi prof. Nenada Kondića završio i srednju školu. Položio je prijemni ispit na „Royal College of Music“ u Londonu i na FMU u Beogradu. Diplomirao je na FMU u klasi prof. Vere Ogrizović a nastavio je specijalizaciju u Italiji na „Francisco Tarrega“ akademiji u klasi prof. Paola Pergorara.

U proteklih 10 godina profesionalno radi kao studijski muzičar gde sviranjem i proučavanjem različitih stilova na električnoj gitari dobija inspiraciju da napravi projekat “A Whole New World” gde na svojim nastupima spaja klasični, džez i rok stil sviranja gitare.

Bojan Ivanovski J O B Y predstaviće se publici u Loznici koncertom “Fingerstyle guitar”. Ovaj koncert pruža vrhunsku interpretaciju različitih stilova koje može da izvede samo svestran i veoma obrazovan gitarista.

Kreativne radionice

18.00 - 21.00

Nauči svoj prvi akord na gitari

Posetioci mogu da se upoznaju sa Kreativnim Kursom Gitare i oprobaju sa klasičnom, akustičnom, bas ili električnom gitarom! Profesori gitare pokazaće početnicima prve akorde, a onim naprednim gitaristima pokazaće trikove na licu mesta. 

Prvi baletski koraci

Devojčice će naučiti svoje prve baletske korake, ali će otkriti i čaroban svet princeza i vila. Nastavnice BeoBaleta spremile su brojna iznenadjenja i igrice za decu.

Interaktivna animacija

19.30 – 20.30

Trka sa knjigama

Lopta - upoznaj prijatelja

School Snowball Fight

Back to School I Spy

Ne propustite priliku da posetite veliku žurku na platou ispred Vukovog Doma kulture u Loznici. Biće to prilika da se svi dobro zabave pred početak nove školske godine.

Događaj organizuju Turistička organizacija grada Loznice, Guitar Art Festival – Kreativni Kurs Gitare, Cafe Cyrano, BeoCentar – BeoBalet