Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić 16. marta na Guitar Art Festivalu

Legendarni duo vanserijskih gitara Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić na koncertu u okviru jubilarnog Guitar Art Festivala premijerno će predstaviti dugo iščekivan projekat “Kruševo 2”, kao nastavak jednog od najboljih gitarskih projekata ovog prostora.

Saradnja izmedju Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića započeta je još 1998. godine, kada su realizovali album “Kruševo”. Sledeće godine snimili su koncert u Sava centru  “Live in Belgrade”, a dvojici gitarista na trećem zajedničkom albumu pridružio se bugarski kavalista Teodosije Spasov, koje je upravo okupio Guitar Art Festival.

Dvojica gitarskih virtuoza, predstaviće svoju jedinstvenu kombinaciju flamenka, bluza i džeza koju izvode sa neverovatnom preciznošću i energijom. Oni makedonsku muziku vešto kombinuju sa etno džezom, instrumentalnim rokom i bluzom. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora i Miroslav Tadić, koji je i "Guitar Player Magazine" uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, garantuju jedan nezaboravan gitarski koncert.

Ulaznice za veliki koncert Rosenberg Tria se prodaju na blagajni Kombank dvorane i u prodajnim mrežama  Tickets.rs ex Eventim.rs, po cenama već od 2200 dinara.  Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti pozivom na broj 011 401 6002; 064 1379707 ili putem mejla na office@gaf.rs.

Ponosni sponzor koncerta i festivala Erste Banka Srbija

Video

Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadic