Erste Banka generalni partner jubilarnog 20. Guitar Art Festivala

Društveno odgovorno poslovanje i značaj kontinuirane podrške kulturi.

Erste Banka neguje društveno odgovorno poslovanje, kao sastavni deo dugoročne poslovne strategije. Erste ulaže u dugoročne i stabilne odnose, čime aktivno doprinosi razvoju i dobrobiti društva.

Erste Banka i Guitar Art Festival sarađuju još od 2008. godine, od tada mnogo toga zajedno smo prošli, porasli smo i opstali. Srećni smo da je Erste Banka baš Guitar Art Festival prepoznala kao partnera koga treba podržati. Festival uz pomoć Erste banke uspeva ne samo da opstane i zadrži kvalitet, već da podigne standarde i svake godine unese savremne inovativne koncepte u svojoj organizacijei.

Zajedno pomeramo granice!

Erste Banka veruje da je strateški pristup ulaganju u zajednice u kojima se posluje i doslednost veoma važna. Izbor kvalitetnih programa i partnera je osnova za postavljanje strateških partnerstava i zajedničko menjanja društva na bolje. Sinergija različitih resursa, znanja i veština daje najbolje rezultate. Upravo zato Erste Banka nastoji da prepozna kvalitet, definiše starteške partnere i zajednički sa njima pokuša da doprinese pokretanju i daljem razvoju zanimljivih, inovativnih i kvalitetnih kulturnih sadržaja za društvo.

 

Video

#verujusebe Erste Banka