Prvi "Guitar Art" letnji kamp za decu

Prvi "Guitar Art" letnji kamp održaće se na Srebrnom jezeru u predivnom hotelu Danubia Park od 24. do 29. juna.
Jedno od najlepših jezera u Srbiji jedinstveno je po mnogobrojnim prirodnim, istorijskim i kulturnim znamenitostima. To je okruženje u kom ćemo sa uživanjem sprovesti nastavni plan i program našeg prvog Guitar Art kampa u prirodi za decu od 7 do 15 godina.Rešili smo da sa decom istražimo Srebrno jezero i uzbudljivu okolinu! Želimo da im obezbedimo najbolje uslove i da ih podstaknemo da sami donesu zaključke i pokrenu razmišljanje o različitim stvarima koje ih okružuju. Mi smatramo da je Srebrno jezero idealno mesto za ovakvu vrstu praktične nastave pošto nam pruža mogućnost da na licu mesta lako obrađujemo različite teme iz oblasti kao što su: muzika, istorija, ekologija. Srebrno jezero će biti naša najlepša učionica i u isto vreme učiteljica!

Danubia Park hotel na Srebrnom jezeru ima u svom sastavu veliko igralište, restoran do koga se dolazi kratkom šetnjom, Aqua park (da, dobro ste pročitali :) ), šetačku stazu, mini golf, ekološki park, livade, šume, obale…

Kamp će voditi Boško Radojković i Ljubica Lazić, uz nastavni kadar Kreativnog Kursa Gitare i BeoBaleta.

Izleti: Tvrđava Golubački grad, krstarenje Dunavom, Lepenski Vir, Požarevac i poseta galeriji Milene Pavlović Barili, Eko park.RASPORED:
Prepodnevne aktivnosti: Časovi gitare, muzike i glume, Joga u prirodi;
Popodnevne aktivnosti: Mali izviđači, Eko radionice, Potraga za blagom, Igre bez granica;
Tokom svake večeri kampa organizovaćemo različite sadržaje kao što su: Sviranje u prirodi, Art maskenbal, Pokaži šta znaš, Kreativni kviz znanja...

Hotel: Danubia Park
Datum: 24-29. jun 2019. (5 noćenja)
Struktura soba: ½
Pun pansion: doručak, ručak i večera
Rok za prijavu: 14. jun 2019.
Prijavljivanje za kamp možete obaviti:
• Lično u prostoru Kreativnog Kursa Gitare u Westu 65;
• Putem mejl adrese kurs@gaf.rs;
• Putem telefona 064 1956921;
• Prvi Guitar Art letnji kamp je namenjen polaznicima Kreativnog Kursa Gitare, koji imaju dodatnu mogućnost da povedu brata, sestru ili prijatelja.