The future is yours - 200 godina Erste banke

Guitar Art Festival učestvovao je u programu proslave prvih 200 godina ERSTE Banke. Tom prilikom predstavili su se dobitnici specijalne Erste nagrade - Najveći mladi gitarski talenti!

Erste Banka i Guitar Art Festival sarađuju još od 2008. godine, od tada su mnogo toga zajedno  prošli, porasli smo i opstali. Srećni smo da je Erste Banka baš Guitar Art Festival prepoznala kao partnera koga treba podržati. Festival uz pomoć Erste banke uspeva ne samo da opstane i zadrži kvalitet, već da podigne standarde i svake godine unese savremne inovativne koncepte u svojoj organizaciji.

U okviru Guitar ARt Festivala 2018. godine organizovali smo poseban koncert "ERSTE najveći gitarski talenati". Tada su nastupili  neki od najtaletovanijih beogradskih gitarista, kojima su bile uručene nagrade festivala i Erste banke - Veruj u sebe!

Johnny Ranković, Aleksa Danić, Lazar Ostojić, Dušan Popović Lipovac i Bojan Ivanovski - The future is yours! Ovog puta udružili su snage i zajedno nastupili na proslavi 200 godina Erste Banke.

Svaki od izabranih petoro gitarista je drugačiji. Razlikuju se po godinama, muzičkim stilovima, iskustvu i dostignućima. Mi verujemo da su oni deo ljudi koji su budućnost muzike i umetnosti. Oni svojim ogromnim talentom, istrajnim radom i verom u sebe stvaraju svoju autorsku muziku koja oplemenjuje i čini našu kulturnu zajednicu bar na neki način boljim mestom.