"Disney Nighrt" koncert na Kopaoniku

Kvartet Nemanje Nikolića održaće 5. februara u okviru Guitar Art Winter Festa svoj spektakularan koncert za veliku i malu decu "Disney Nighrt"

Drugi koncert u okviru Guitar Art Winter Festa održaće poznati Kvartet Nemanje Nikolića, 5. februara od 20.00 u Hotelu Grand na Kopaoniku. Ulazn na koncert je besplatan.

Biće to prilika da velika i mala deca uživaju u najpoznatijim Dizni hitovima. To je diapazon žanrovski bogate muzike i to je najlepši i najkreativniji način da se deca i odrasli upoznaju sa klasičnom i simfonijskom muzikom, ali isto tako i sa fantastičnim džezom, svingom i bluzom.

Kvartet je osnovao mladi talentovani pijanista Nemanja Nikolić, a pored njega sastav čine Ivan Simeunović maestro za violinom, Uroš Danilović za udaraljkama i Sanja Ugrčić moćni vokal.
Bojan Ivanovski je fingesttyle gitarista, kompozitor, prepoznatljiv po svom stilu sviranja prstima, perkusivnim elementima na gitari kao i energičnim nastupima.

Prvi Guitar Art Winter Fest organizuju Centar za kulturu Gradac i Guitar Art Festival. Muzički program prvog GAWF održava se u okviru čuvenog hotela Grand, koji već skoro tri decenije predstavlja ponos srpskog hotelijerstva. Koncerti poznatih muzičara organizuju se u januaru, februaru i martu, a ulaz na sve koncert je besplatan.

Guitar Art Winter Fest je jedinstven koncept muzičkog festvala koji ima za cilj da predstavi poznate klasične, džez, flamenko, etno i pop muzičare iz regiona. tokom čitave zimske sezone, na našem najpoznatijem skijaškom centru, u samom centru Kopaonika u Hotelu Grand.

Cilj Guitar Art Winter Festa je da se kroz kreativnu industriju Kopaonik i Opština Raška dalje razvijaju kao obavezna festivalska lokacija u zemlji i regionu, sa ekskluzivnim kulturnim i umetničkim sadržajem.

Video

Nemanja Nikolic Kvartet