Premijera koncerta “Recuerdos de Belgrado” pomerena za XXII izdanje Guitar Art Festivala u martu 2021. godine

Bez obzira na što je u Beogradu sve bilo spremno za najavljeni termin premijere koncerta 9. oktobar od strane Guitar Art Festivala, Kolarčeve zadužbine i Simfonijskog orkestra RTS-a sa dirigentom Bojanom Suđićem četvrorica solista iz Španije, Nemačke i Austrije predložili su odlaganje koncerta za mart sledeće godine zbog vrlo nepoveljne situacije u njihovim zemljima u vezi sa epidemijom COVID-19.

 

Zbog čestih uredbi i menjanja pravila oko izlaska i povratka u njihove zemlje opravdan je bio strah solista  Hoakin Klerča, Marko Tamaja, Rafael Agire i David Martines da ovog momenta dođu u Beograd. Svi smo razmueli i podržali ovaj predlog i na osnovu toga potvrdili da u skladu sa očekivanom boljom situacijom premijera bude na sledećem Guitar Art Festivalu koji se tradicionalno planira za mart 2021. godine.

Obaveštavamo sve posetioce sa kupljenom ulaznicom (od 15. marta 2020.) da u skladu sa najnovijom Uredbom Vlade Republike Srbije, sve kupljene ulaznice se mogu iskoristiti za sledeće izdanje Guitar Art Festivala 2021. godine uključujući i premijeru koncerta “Recuerdos de Belgrado.

Ukoliko ne postoji mogućnost zamene ulaznica za mart 2021. godine, povraćaj novca će, prema članu br. 4 ove Uredbe, biti moguć u prvoj polovini januara 2022. godine.