Novi datum koncerta italijanske grupe “40 FINGERS”

Novi datum prvog koncerta planetarno popularnog gitarskog kvarteta “40 Fingers”, koji je prvobitno bio zakazan u Kombank dvorani u Beogradu za 12. mart, pa pomeren za 4. novembar, zbog trenutne situacije sa virusom Covid-19 i u skladu sa merama Vlade Srbije, odlaže se za novi datum 16. mart 2021. u okviru XXII Guitar Art Festivala.

Stare kupljene ulaznice VAŽE I ZA NOVI DATUM - 16. mart 2021.  godine.

Svi smo sa nestrpljenjem očekivali prvi beogradski koncert "40 Fingers" grupe, koji čine Mateo Brenči, Emanuele Grafiti, Enriko Marija Milanezi i Andrea Vitori, ali uprkos svim naporima ove gitarske četvorke i organizatora, koncert je morao da bude pomeren za novi datum

Obaveštavamo sve posetioce sa kupljenom ulaznicom (od 12. marta 2020) da u skladu sa najnovijom Uredbom Vlade Republike Srbije o ponudi važenja ulaznica za kulturno-umetničke manifestacije koje su otkazane usled pandemije virusa Covid-19, objavljenom u Službenom glasniku br. 106 od 7. avgusta 2020, sve kupljene ulaznice se mogu zameniti i iskoristiti za bilo koji koncert na sledećem izdanju Guitar Art Festivala 2021. godine uključujući i novi koncert “40 Fingers” 16. marta 2021.

Ukoliko ne postoji mogućnost zamene ulaznica za mart 2021. godine, povraćaj novca će, prema članu br. 4 ove Uredbe, biti moguć u prvoj polovini januara 2022. godine.

Za sve informacije o novom datumu koncerta, zameni ulaznica i svim drugim informacijama možete se obratiti isključivo kancelariji Guitar Art Festivala putem mejl adrese: office@gaf.rs.