Počinje upis na Kreativni Kurs Gitare

Kreativni Kurs Gitare je dokazani program za efikasno učenje! Namenjen je svima bez obzira na predznanje ili starosno doba. Svako će prosvirati! Upis je u toku!

Guitar Art Festival je organizovao Kreativni Kurs Gitare kako bi svako ko je oduvek želeo da nauči da svira gitaru, sada imao priliku da u društvu najboljih gitarista to i uradi. Kurs je namenjen potpunim početnicima ali i iskusnim gitaristima koji žele svoje znanje da unaprede. Ukoliko ne želite uobičajene časove, već imate ideju zabavne, kreativne, grupne svirke i razmene mišljenja – Pridružite nam se!

Kurs traje četiri meseca i podrazumeva 32 nastavne jedinice, časove dva puta nedeljno u trajanju od 55 minuta za od osam do deset članova po grupi. Polaznici će pratiti nastavu uz  specifičan udžbenik, a prethodno muzičko iskustvo nije neophodno. Kreativni kurs gitare je zamišljen kao uvod u savremene tehnike akustične i klasične gitare. Zasnovan je na specifičnom programu koji se već petnaest godina uspešno koristi na jednoj od najprestižnijih muzičkih akademija „Indiana Universety Jacobs School of Music“.

  • Prvi (Re)Kreativni Kurs Gitare. Program uključuje: učenje osnovnih akorada u prvoj poziciji, bare akorada, učenje čitanja nota i tablatura na gitari, učenje tehnika fingerstajl, kao i osnove muzičke teorije.
  • Drugi (Re)Kreativni Kurs Gitare uključuje: produbljivanje znanja savremenih tehnika fingerstajl i klasične gitare kroz prošireni repertoar poznatih pop/rock i klasicnih kompozicija, kao i produbljivane znanja  u čitanju tabulatra i tradicionalnog notnog sistema.
  • Treći i četvrti nivo (Re)Kreativnog Kursa Gitare odnosi se na mastere u oblasti rock, klasičnog, flamenko i jazz stila.

Tokom kursa polaznici će pored specifične muzičke edukacije imati priliku i da razvijaju kulturu kritičkog slušanja muzike kroz organizovane odlaske na koncerte Gitar Art Festivala, a takođe i kroz sviranje profesora gitare na samom času.

Kurs je koncipiran tako da kroz zajedničko druženje i učenje, stvara pozitivnu atmosferu i podsticaj kreativnosti među vršnjacima.

 

Informacije o upisu i pohađanju kurs možete dobiti u prostorijama Guitar art Festivala u Sava Centru (Milentija Popovića 9, Beograd), kao i na telefonima: 011 2206248 i 064 1956921i putem mejla: kurs@gaf.rs .