DOĐITE DA VAS UPOZNAMO SA KREATIVNIM KURSOM GITARE

Kreativni Kurs Gitare organizuje promo čas za sve uzraste, u četvrtak, 04.09.2014. od 18 do 20 časova u prostorijama "Guitar Art" festivala u Sava Centru.

Kreativni Kurs Gitare organizovao je predstavljanje svog metoda, programa i profesora za sve zainteresovane nove polaznike kursa. Zainteresovani polaznici mogu dobiti sve potrebne informacije u četvrtak, 04. septembra od 18 do 20 časova u prostorijama Guitar Art Festivala u Sava Centru.

Polaznici će imati priliku da prisustvuju času Kreativnog Kurs Gitare, gde će se predstaviti metoda rada, nastavni plan i profesori. U okviru ovog termina biće omogućeno i testiranje nivoa znanja za one koji nisu potpuni početnici, kao i  sluha i izbora instrumenta za početnike.

Ovaj program se razlikuje od standardnih časova gitare po tome što predstavlja dokazanu metodu koja se već 15 godina sprovodi u Džejkobs muzičkoj školi Univerziteta u Indijani. Program svojim polaznicima omogućava sticanje praktičnog gitarskog znanja, teorije muzike i razvijanje kulture kritičkog slušanja muzike odlazeći na najbolje koncerte.

Suština ovog programa je da svakom ko ima želju, bez obzira na godine ili predznanje, može da omogući da za samo 4 meseca nauči da svira gitaru.