1. februara kreće zvanično prijavljivanje za aktivne učesnike XXIV Guitar Art Festivala

MI ZAJEDNO STVARAMO GUITAR ART FESTIVAL!

Prijavljivanje za aktivne učesnike XXIV Guitar Art Festivala počinje od srede, 1. februara. To znači da će prvi prijavljeni đaci / studenti imati mogućnost da izaberu i dobiju upravo one profesore kod kojih su želeli da imaju masterclass.

Guitar Art Masterclass - i ove godine nudi mogućnost aktivnim učesnicima da pohađaju od 3 do maksimalno 6 individualnih časova, u trajanju od 40 minuta.

Guitar Art Takmičenje – gitara u kamernoj muzici i solo gitara u 6 kategorija.

Pobednika najstarije VI kategorije, čekaju vredne nagrade poput ručno pravljene gitare Manuel Adalid u vrednosti od 5.000€ koju dodeljuje Guitar Salon Beograd, kao i novčanu nagradu u iznosu od 1.000€ i koncert na sledećem Guitar Art Festivalu 2024. godine.

Guitar Art Expo - festivalski program ove godine zaokružuje veliki expo sajam i promocije, na kome će se predstaviti najpoznatije brendove u industriji klasične gitare. Pored najpoznatijih graditelja klasičnih gitara – Manuel Adalid, Juan Hernandez, Francisco Esteve, Zoran Kuvač i Sabmar Guitars, biće prisutni i izdavači iz Srbije i okruženja, kao i tradicionalni prijatelji Festivala, svetske kompanije D’Addario, Savarez i AccordCase.