Koncert benda The Stones se odlaže

Koncert benda The Stones, jednog od najboljih The Rolling Stones tribjut bendova, planiran za četvrtak 11. maj odlaže se za jesen.

Guitar Art Festival odlaže Rock 'n' Roll spektakl, koncert benda The Stone na sceni Kolarčeve zadužbine. Reč je o muzičkom programu festivala koji nije adekvatan trenutnoj situaciji i nezapamćenoj tragediji. Članovi benda uputili su saučešće porodicama nastradalih, i poručili da njihov koncert treba da sačeka neko bolje vreme u Srbiji.

 

Ulaznice za koncert benda The Stone za 11. maj važiće i za naredni termin koncerta, zamena ulaznica neće trenutno biti potrebna. Vraćanje ulaznica je takođe moguće na mestima na kome su ulaznice kupljene, a svi online kupci mogu da kontaktiraju kontakt@tickets.rs.

 

The Rolling Stones je najveći rock and roll bend na svetu i uvek će to biti. Najveći i poslednji. Sve što je došlo posle njih – metal, rap, punk, new wave, pop-rock, šta god – sve to ima korene u Rolling Stonesima. Oni su prvi, poslednji i najbolji – rekao je Bob Dilan.

 

Upravo tu energiju i harizmu samih članova The Roling Stones, bend The Stones prenosi na scenu! Ne insistirajući samo na sličnosti u izgledu, iako The Stones imaju pevača koji najviše liči Mika Džegera, grupa takođe obraća veliku pažnju na zvuk i osećaj muzike, izvodeći pesme sa istom strašću, preciznošću, energijom i zanosom kao što čujemo u originalu. Zajedno sa autentičnim instrumentima, kostimima i manirima, članovi benda The Stones su sami po sebi iskusni muzičari.

Bend The Stones je nastupao na mnogobrojnim festivalima, pozorištima i koncertnim prostorima, kao i na privatnim događajima. Od formiranja 2007. godine, The Stones show je prerastao u celovečernji koncert The Rolling Stones, ostavljajući publiku u Velikoj Britaniji, Evropi i svetu potpuno hipnotiziranu.